turkcell super lig bundesliga orjinal logolar 3 buyuklerın tezahuratlar daha birçokşeyy

turkcell super lig bundesliga orjinal logolar 3 buyuklerın tezahuratlar daha birçokşeyy

1-Turkcell Super Lig Takımlarının hepsi Eklenmiştir.Bütün Formaları fontları numaraları isimleri düzenlenmiştir.

2-Bundes Liga da Bulunan Bütün takımlar Other B ye dhil edilmiştir ve bütün formaları yeniden yapılıp oyuna aktarılmıştır.Ayrıca bütün kadroalrı gözden geçirilip düzenlenmiştir.

3-Other a Olarak gözüken kısım Champions League adı altında yeniden düzenlenmiştir ve şampiyonlar ligin de olan bütün takımlar eklenmiştir.Aalborg,Bate Barisov,Anorthosis Famagusto Fc,Cska Moskowa,Santos,Ajax,Feyenoord ve Psv de bu kısıma kaydırılmıştır.

4-Oyun içinde bulunan lisanssız ne kadar forma varsa hepsi yeniden yapıldı.Özellikle Premier Lig ve La Liga daki forma sorunu tamamen çözülmüştür.Ayrıca ülke takımlarında ki lisansız takımlara da forma eklenmiştir ve eklenmeye de devam edecektir.

5-Bütün oyun logoları, Amblemleri yeniden elden geçirilmiş olup çoğunluğunu HD formatları oluşturmaktadır.Tabii bu arada logoları olmayan lisanssız takımlarında orijinal logoları bu sayede oyuna aktarılmış oldu.

6-Ayrıca Galatasaray,Trabzonspor,Beşiktaş,Fenerbahçe ve Sivasspor a özel birbirinden güzel taraftar sesleride oyuna dahil edilmiştir.

7-Bunun yanında tabii menü müziklerinide unutmadım tam 28 tane birbirinde güzel yabancı şarkılardan oluşan bir seçmece hazırladım sizlere oyun içinde gezerken rahatlıkla dinleyebilesiniz diye…

Samba De Janario,Linkin Park-Faint,50 Cent/Justin-She Wants it ,Timbaland-The Way i Are,Linkin Park-Numb,Alien Ant Farm-Smooth Crimanal,Sean Paul-Shake it,Oceans Twelwe,Limp Bizkit-Rollin,50 Cent-ında Club,Sean Paul-Keeping You Warm,Nsync-it Gonna Be Me,Metallica-UnforGiven II,Beyonce-Crayz in Love,Busta Rhymes/Sean Paul,Evanescence-Bring me To life,Ricky Martin-Ole Ole,Rihanna-Umbrella,Nelly Furtado-Forca,Uefa Champions League-Official,Evanescence-Every Body,Black Eyed Peas-Shot Up,Nelly Furtado-Say it Right,Linkin Park-in The End,Crayz Frog-We Are The Champions,The Prates-Youshould Really Knoy,Shaggy-Feel The rush,Sean Paul,Timbaland/Justin-Step Up 2

8-Birbirinde güzel yeni toplar eklenmiş olup bunların içinde Turkcel Super Lig topu ve Galatasara topu da mevcuttur.Ayrıca Yesyeni kramponlarıda unutmadım tabiki renk renk kramponları bulmanız artık zor değil..

9-Pes 2009 oyunu %80 oranında türkçeleştirilmiştir ve liglerin bütün isimleri düzeltilmiştir.(Eredivese=Turkcell Super Lig gibi).Ayrıca menü müziklerinin isimleride eklenmiştir..

10.Turkcell Super lig,Premier league,La liga,Serie A,Ligue 1,Fortis Turkiye kupası ve diğer kupa maçlarında kendi logoları geçmektedir…

11-Milan Baros,Josico,Mehmet Aurelio,Baptista,Berbatov,Pizarro,Albert Luque,Nikola Zigic,Fabian Monzon,Robert Flores,Marco Di Vaio,Sulley Muntari,Jose Antonio Reyes,Beckham,Mikael Silvestre,Brad Friedel,James Milner,Danny Simpson,Vincenzo Grella,Louis Saha,Bobby Zamora,Dickson Etuhu,Bernard Mendy,Andrea Dossena,Pablo Zabaleta,Younes Kaboul,Anton Ferdinand,Djibril Cisse,Roman Pavlyuchenko,Jan Lastuvka,Herita Ilunga transferleri eklenmiştir

LİNK : http://netload.in/dateiMTM5MzU2NT.htm

ALTERNATİF LİNK:

http://rapidshare.com/files/15756221…erRS.part1.rar
http://rapidshare.com/files/15756221…erRS.part2.rar

KONAMİ(save klasörü link) :
http://rapidshare.com/files/15752852…MI_yedek_2.rar
ALTERNATİF KONAMİ :
http://rapidshare.com/files/157528472/KONAMI_yedek.rar

YAMANIN KURULUMU :

indirdiğiniz kitserver dosyasını oyunun kurulu olduğu yere (program files.. konami pes 2009) atın ve içindeki setup dsoyasını çalıştırıp install deyin ardından indirdiğiniz konami klasöürünü belgelerime kopyalayın İYİ oyunlar.!
NOT: Bazı arkdslar oyuna girdiğimde formalar siyah oluyor lgoolar değişmiyor gibi şikayetlerde blunuyorlar bunun olmaması için oyunun setting ayarlarına girin ve size sorduğu soruya yes (evet) deyin ayarlar düzelicektir..!

CAPSLer (Oyun İçi Fotolar)
http://img530.imageshack.us/my.php?image=resm3xs2.png
http://img355.imageshack.us/my.php?image=adszwi9.png
http://img45.imageshack.us/my.php?image=resmun9.png
http://img296.imageshack.us/my.php?image=resm2bq3.png

Leave a Comment