PES 2011 Malaysia-Team Patch version 1.0 by Bunkboyz


PES 2011 Malaysia-Team Patch version 1.0 by Bunkboyz Features :

* Malaysia team added in Asia continent.
* Malaysia flag.
* Malaysian Team new kits for season 2011 – 2012 (HOME, AWAY & GK HOME, GK AWAY)
* Detailed kits designing.
* Latest squad based on AFF Suzuki Cup 2011.
* 12 scanned player faces.
* Neatly scanned each face.
* Correct player hairstyles and height.
* Correct team formation.
* Correct geographic location at team selection menu.
* Supported OF v0.00, v1.00, v1.01 and v 1.02
* Easy installation.
* Small in size (Compressed)

PES 2011 Malaysia-Team Patch version 1.0 by Bunkboyz Scanned Faces :

HOW TO INSTALL :

http://malaysia-pes.blogspot.com/2010/12/pes-2011-malaysia-team-patch-v10-by_02.html

Additional info :

1) If you’re already using kitserver, it’s recommended to remove or backup your “kitserver” folder somewhere else before installing this patch.

2)If you’re using any Patch from PESEDIT 2011 Patch before, you don’t need to delete the “kitserver” folder because this patch is fully compatible with PESEDIT 2011 patch.

DOWNLOAD :-

Posted on Category: Pes 2011 Patches


99 Responses so far.

  1. Anonymous says:

    PES 2011 Maldives-Team Patch Please Update . . .

  2. Anonymous says:

    indonesia plis… jangan cuma MALINGSIAL…. poeki…

  3. Anonymous says:

    nice patch and its only 7.05 mb..!!! thanx dude.. :)

  4. Anonymous says:

    thanks, tp kurangkan stats boleh x ? rase cam gempak sgt team nih.. at least balance kan dgn thailand r..

  5. Anonymous says:

    Do not insult the nation If our own country many problems

  6. Anonymous says:

    do not ever have a dispute, because this is a public place ..

  7. Anonymous says:

    indonesia vs malaysia = 5 – 1 for indonesia..hahaha

  8. Anonymous says:

    nak team indon buat lah. ape masalah kau sampai nak kutuk negara orang ?

  9. Anonymous says:

    wei indon sialan jga mlut lo 2…goblot indon dsar bjingan..

  10. Anonymous says:

    indonsial…we will revenge!

  11. Anonymous says:

    malaysia the best…..!!!!!!!!!!!!

  12. Anonymous says:

    sape yg buat patch ni caya la bro…klu buleh tlg buat patch camni utk PSP plak bro…musti gempak!

  13. Bukan Nama Sebenarr says:

    bull shit you indonnesial!!….editor, jgn buat team indonggg..

  14. Anonymous says:

    MALINGSYAL suka rebut budaya2 indo.
    cuih! najis!

  15. Anonymous says:

    ala menang lwan malaysia pon sebab rmai injured. cube klau tuka keeper, kembar maen, badrol bakthiar maen. bru thu naseb indon.

  16. Anonymous says:

    mane nak dapat patch ? nak downld kat mana? boleh bagi link x? help please

  17. Anonymous says:

    indon pakai player luar boleh la….cuba pakai player negara sendiri tengok…terkencing2 nk main..hahaha

  18. Anonymous says:

    BODOH LA KO MAT N MINAH INDOGNISIALLLL!DASAR ANAK HARAMKO….KALAU KO HEBAT SGT BUAT AH SENDIRI LAHANAT BETOL LA INDON BODOH CIBAI..ANJING!

  19. Anonymous says:

    in…DOG…ni…SIALL!

  20. Anonymous says:

    ko amek ah pekeje2 ko kt sini bodoh….menyemak je…najis….

  21. Anonymous says:

    buuuuuu…indon x kreatif cm org malaysia…ckp j pandai…haha…malu la korang….bende simple pn nk soh org bt….haha…hebat la sgt korang…

  22. Anonymous says:

    terima kasih sbb ckp kitorang maling+sial…..rakyat korang kt sin i tgh cari rezeki kt negara yg ko panggil malingsial nih….kt situ kte da nmpk negara mn yg maling n sial…ktrang terime j pekerj2 n rakyat korang…x haramkn pon masok…tp nape negare yg ko anggap mulie 2 rakyatnye nk menyelinap cm anjing kt negara kami?? senang j…MALAYSIA bumi rezeki…so jgn hina2 kami sesuka hati…RESPECT each other la…korang mmg negara x matang….

  23. Anonymous says:

    knp team malaysia aku pkai jersi oman

  24. Anonymous says:

    pls can u put cambodia…

  25. Anonymous says:

    pehal mamat indon ni..dh la xmaju ngata org lak..wat snirik la babi wey.

  26. Anonymous says:

    indon bodo,,,, mengemis kat negare org,,, miskin,,, anjinggg,,, merempattt… sedar lar diri ,,, ko tue ekonomi bergantung ngn malaysia,,,, x sedar diri lg kerrrr,,, da la dtg malaysia ,, secare haram,, npk sgt miskin tak mampu bli tiket kpl terbang,, air asia da ksi murah pon,, x mampu lgg,, hahahabodo indon…

  27. Anonymous says:

    ckcckc… malon… bahasa ada hancur lebur… ckkcc…
    bahasa gak jadi… terlalu banyak ngambil bahasa orang seh.. makanya rada2 cacad.. ahaha..
    'minuman berdosa, bersetubuh dengan bumi, bilik teremenung, pasukan hentak-hentak bumi.'
    waka…. hentak aja tuh bumi ampe puas.. akaka…. belagu2.. gak taunya… ahaha… 'you know who'

  28. dian says:

    laos,ayo .
    hajar malaysia,,,,,kami Garuda indonesia sudahmasuk semi final,,,FFFFUUUUCCCCKKKKK malaysia

  29. Anonymous says:

    eak…. malaysia ngalahin laos dengan skor lumayan telak.
    [ternyata di malingsial ada dukun juga ya…]
    ahhaa…
    kalo emang jago, kalahin dong si kandidat kuat si thailand.. jangan cuma main seri aja…. liat dong INDONESIA…..
    INDONESIA vs MALINGSIAL??
    INDONESIA > MALINGCIPAYKELEPERSIAL[JANCOK ++]

  30. Anonymous says:

    indon sakit hati dengan malaysia..wakakaka…

  31. Anonymous says:

    Aik kate budi bahase tinggi n bahase korang indah sgt?? haha…nmpk sgt korang 2 bodohkn diri sendiri…..kalo hebat sangat garuda ko 2…asal x masuk world cup??haha…kite same tarap lagi la…x payah nk kecoh2…ni piala asia lol!….lalalala kite same tarap lg…skrng kami pon kt semi…lu nk ckp ape der??kalo kami x hebat,ko pon x hebat ah kt jgk g semi….haha…dengi ah 2….busuk hati sebusuk mulut korang….looooool 2 indog…

  32. Anonymous says:

    WTF is this?
    indon? malay? WTF?
    what a dimwit asian country….

  33. Anonymous says:

    Bissmillah atas nama ALLAH kita semua bersaudara. ga ada yg harus di ributin, Indonesia selalu di hati dan kami menghargai bangsa lain. termasuk MAlaysia. di harapkan Malaysia pun demikian. haha peace better than war,,, btw, how to install it?? i have kitserver?

  34. Hantu Nakal says:

    bodoh betul la jan la cari pasal ngan orang malaysia…..da tue…pergi buat la sendiri patch indonesia..guna tool kit server ngan tool pes studio

  35. Anonymous says:

    sudah la tuh. gaduh pulak kat sini. mamat indon mule2 tu agknye tgh gelak2 tgk korg gaduh. jgn termakan dgn kate2 org. mungkin die issue dgn malaysia. biarlah. org2 indon kat malaysia nie diorg ske malaysia lagi dr negara diorg sendiri. pendek kate terpulang pade masing2 la. mungkin mamat indon tu xsedar yg malaysia actually dah byk tlg diorg. bencana2 alam yg berlaku kat diorg pon diorg xsdr2 lg. Malaysia hulurkn bantuan lagi. nk ckp mcm tu pulak pade Malaysia. Ego xbole bwk korg kemana mana. jgn la lupe daratan. nie sume sbb mamat indon yg mule2 comment nie. tuang minyak. Malaysia n Indonesia byk potensi. jgn sia2 kn

  36. Anonymous says:

    wkwkwkwkwk bahasa malay tidak bisa dimengerti…bahasa orang utan/kera/monyet.

  37. Anonymous says:

    halu,,asal ak xleh nk install ea?

  38. Anonymous says:

    indon bangang… busuk… indon bangang… sialll indon… kimak.. ko x puas aty,ko kol no ak ni.. +60134534579…

  39. Anonymous says:

    dee tambi..dah jangan gado2….baik korang gado ngan israel lagi baik….. jiran ngan jiran nak gado aper kes… ader gak orang camnie..sepatutnya korang muafakat…

  40. lensa hitam.putih says:

    weyh…
    mcm ne nak download…
    ajar aku :(

  41. masjidin says:

    Malaysia & Indon serumpun bangsa. kenapa nak bergadoh??? Jangan ikut menari apa yang barat kata.. xde mslh pon.. aku respect jaga org gaji dari indon orait ja.. klu sial sngt, dh lama aku hntr balik bibik aku.

  42. Anonymous says:

    HAHA…
    COMENT ANEH…ANEH….
    GES WE GELUT JIG DI KEBON…

    NO TIME 4 MALAY…HAHAHA,,,,

  43. Anonymous says:

    ck… ck…. ck….

  44. Anonymous says:

    U bangga malingsia!!! low gk ada kami d negeri lo,,lo gk akan jg negara terkenal seperti sekarang ini,,,,maling budaya,maling pulau!!!
    inget lo!!! lo pada pernah sekolah d negeri kami!!!jgn besar kepala lo!!!

  45. Anonymous says:

    'fact'
    1. MALAY… negara serumpun TAPI tak tau TATAKRAMA
    2. MALAY… aniyaya TKI tak tau malu
    3. MALAY… VS INDON… —> 1 – 5 (aff cup)LEBOOKK…

  46. Anonymous says:

    kenape org2 indonesia sibuk komen kt sni?
    buat la patch sendiri…
    ketinggalan zaman btul la…
    sibuk tuduh malaysia pencuri,korg la pencuri…
    pencuri duit,pencuri anak gadis,pencuri budaya,pencuri sempadan…w.t.s…

  47. mat indon paling bodoh says:

    bengong punya mat indon.. menang 5-1 pon sbb guna player luar bleh la… itu pon maling jugak..curi rakyat megara lain utk main dgn korang…BOOOOOOOOOOO!!!

  48. kontol malingsial says:

    weks.. yg dari luar si gonzales itu tadak kami curi.. tapi emang dia yg mau main di negara kami.. karena dia mencintai negara kami… ya wajar aja kami menghargai dia… bukan kami yg mohon2 dia main untuk kami.. tapi kami saling menghargai dan mencintai… emang kayak negara loe?? gak ada pemain luar yg mau main di tanah loe… kalo kami kan banyak yg mencintai negara kami.. ahaha.. masih banyak kok yg mau jadi WNI kami.. bukan kami yg minta2… ahaha… kasian dhe loe pada…. anjing ++ neh negara sial…

  49. Anonymous says:

    indon babi pukimak lancaw bastard sial
    dah la bodoh

  50. Anonymous says:

    bodoh semua indon!!!negara je besar & ramai rakyat….tapi guna player luar!!!semua indon just layak jadi buruh & kuli anjing kat malaysia je…tak layak main bola pun..negara malang!!!tak sedar diri lagi!!

  51. Anonymous says:

    sonok tgk korang gaduh..mcm budk kecik..comel jerr..huhu..xpe2 nak menuju kiamat da..gaduh la lg yer..good luck..

  52. Anonymous says:

    Malaysia negara kampret!!!!!!!!!!!!!!!!
    tau kampret gak?????
    cari aja di pohon-pohon…….banyak kok……..
    hahahahhahahahahahaha……….

  53. Anonymous says:

    hei, orang malaysia!!!!!
    gak usah syirik, kalah 5-1
    kalau kalah, ya tetep aja kalah……
    gak usah cari alasan pemain luar……
    kalo emang mau ya ikutan naturalisasi aja……
    gak usah cerewet…..
    dasar MALING-SIAL!!!!!!!!!!!!
    Udah MALING……SIAL pula………

  54. Anonymous says:

    buat apa buat patch, kalo sama indonesia aja dihajar telak…………..
    malu mu dimana???????????????????

  55. Anonymous says:

    orang indon bodo..
    negara terok..
    miskin

  56. Anonymous says:

    indon giler!!! indonsial!!!
    indon ader pelacur!!! indon ader pelakon blue!!!

  57. Anonymous says:

    indonesia negara miskin,janganlah miskin budi bahasa jugak…such a stupid rude moroon…please make your own patch…and don't provoke us like a shit…

  58. Anonymous says:

    bro.. apsal aku xleh bukak… n cam xda effect pown??? ade sesape leh tlg??

  59. Anonymous says:

    jgn sok suci malaysia!!!!!!
    mantan Perdana Menteri mu saja terkena kasus pelecehan seksual…..
    MEMALUKAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  60. Anonymous says:

    MALAYSIA….
    MA=MANUSIA
    LAY=ALAY
    SIA=SIALAN

    Dasar ALAY……………….

  61. Anonymous says:

    Vietnam vs Malaysia
    Negative Football played by Malaysia
    9 players in defense…….
    is that football or rugby?????
    Chicken!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    From=Vietnam Fans

  62. Anonymous says:

    Indonesia akan menang dalam AFF Suzuki Cup Ini….
    INDONESIA 5 – 1 Malaysia….
    hhahaahah…..
    kalian kebetulan aja lo2s group krn kami juga menang lawan Thailand….

    Kalian siap2 menangis pada laga Final ya…!!!!

  63. Ash says:

    help….bila main exhibition game stopped at the kick off screen…..

  64. Anonymous says:

    wooiii….engko nii..blajar laaa rajin-rajin….jangan jadi malas mcm kerbau…..asyik maen game jeee….benci i

  65. Anonymous says:

    HW STUPID MALINGSIAL AND HIDUNGSIAL FIGHT 1 ANOTHER?….BOTH OF THE DAMN COUNTRY GO TO DA HELL..
    BY-SINGAPOREAN

    MALINGSIAL VS HIDUNGSIAL (FINAL AFF SUZUKI)

  66. Anonymous says:

    bla3~ xyah aar gado… kitorg sme2 gaq mnusia.. bruk baik,, tuhan tntukan.. xtw pulak kalau negare jiran tu balik2 kene musibah.. x lame g hanco lar kot ye tmpat tu…

  67. Anonymous says:

    ehh…ko jgn masuk cmpur….dah la kecik…

  68. Si Unyil says:

    Eh eh, udahlah, Kalian-kalian pada gak usah ribut. kalian kan Sesuku, Sebangsa,senenek moyang. Mestinya kalian introspeksi diri lah.. Indonesia, saya sangat tau Indonesia betapa sangat-sangat benci dan disakit hati kepada Malaysia karena sudah dirampas dan diklaim budaya Indonesia Secara baesar-besaran,Penyiksaan TKI Bertubi-tubi tetapi tetap harus menjaga omongan, Sikap dan tata krama, saya juga orang Indonesia, Sebetulnya saya juga sakit hati dengan sikap kalian (Malaysia). terus Malaysia, Kalian juga semestinya tidak boleh bersikap Takabur. Saya tahu Negara anda telah dipandang oleh dunia, tetapi kalian tidak boleh rakus dan mengklaim sesukanya dalam segala hal, Contohnya: Pulau Sipadan-Ligitan 2005, Ambalat 2008, Penangkapan Nelayan, DLL. Saya bukannya sok alim, sok ustad, sok cool, atau sebagainya, tetapi saya hanya memberitahu. Jadi Jangan ada sikap Saling ejek-mengejek, menunjukan Sifat Nasionalisme itu baik, tetapi caranya jangan seperti ini.

    Dan Untuk membuktikan HARGA DIRI BANGSAnya di utuhkan Kita tunggu dan Saksikan PERTARUNGAN FINAL: antara MALAYSIA vs INDONESIA di Bukit Jalil tgl 26 Desember, lalu INDONESIA vs MALAYSIA tgl 29 Desember di Gelora Bung Karno.

    DAN KITA BUKTIKAN BAHWA NEGARA KAMI DAPAT MENGUTUHKAN HARGA DIRI BANGSA!!!

    Pesan Damai: jangan Ribut dan Saling Ejek di stadion yaa… Dan mudah-mudahan Si Unyil Dan Kawan-kawan dapat Berteman dangan Upin-Ipin dan kawan-kawan :D

  69. KeLanTan says:

    Setuju aku dgn Si Unyil tu!!!
    kite tak blh Mencaci-maki rakyat serumpun!!

    by: Rakyat Kelantan

  70. Anonymous says:

    MAMPUS LO MALAYSIA!!! sekarang Banyak Yang benci ama lo!!!! DASAR NEGARA BANCI!!!! NEGARA CENGENG n MANJA!! MINTA DIKELONIN MULU AMA PENJAJAH LO DULU!!!!! MALINGSIA IS THE STATE SISSY COWARD IN THE WORLD!!!!
    goblok,tolol,tai,babi,anjing,kontol,memek,ngentot buat MALING-BANCISIA!!!!!!!!!!
    Mudah2an maling-bancisia kalah difinal AFF dengan agregat telak INA 10-2 MAS (leg 1: MAS 1-5 INA , Leg 2: INA 5-1 MAS!!!! Amiin ya rabal'alamin!!!! Tim Garuda merah putih tundukan (Banci) Harimau Malaya!!! ALLAHU AKBAR!!!!

  71. Anonymous says:

    Ckckckck….

  72. Anonymous says:

    suke kutuk malaysia..
    tp suke dudok kat malaysia.. and work for malaysia..
    what do u guys say..?

  73. Anonymous says:

    sudah la jangan gaduh2

    Allah berfirman: (maksudnya):

    Wahai orang-orang yang beriman! Janganlah sesuatu puak (dari kaum lelaki) mencemuh dan merendah-rendahkan puak lelaki yang lain, (kerana) harus puak yang dicemuhkan itu lebih baik daripada mereka; dan janganlah pula sesuatu puak dari kaum perempuan mencemuh dan merendah-rendahkan puak perempuan yang lain, (kerana) harus puak yang dicemuhkan itu lebih baik daripada mereka; dan janganlah setengah kamu menyatakan keaiban setengahnya yang lain; dan janganlah pula kamu panggil-memanggil antara satu dengan yang lain dengan gelaran yang buruk. (Larangan-larangan yang tersebut menyebabkan orang yang melakukannya menjadi fasik, maka) amatlah buruknya sebutan nama fasik (kepada seseorang) sesudah ia beriman. Dan (ingatlah), sesiapa yang tidak bertaubat (daripada perbuatan fasiknya) maka merekalah orang-orang yang zalim. (Al-Hujuraat 49:11)

    Firman ALlah: (maksudnya):

    Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu). (Al-Hujuraat 49:13)

    Sabda Nabi s.a.w (maksudnya)

    “Wahai manusia! Sesungguhnya tuhan kamu sama, bapa kamu sama (Adam). Ketahuilah! Tiada kelebihan orang arab ke atas ‘ajam (yang bukan arab), atau ‘ajam ke atas arab, atau yang berkulit merah ke atas yang berkulit hitam, atau yang berkulit hitam ke atas yang berkulit merah melainkan ketakwaan”
    (Riwayat Ahmad dan al-Baihaqi, dinilai hasan oleh al-Albani).

    renung2kan dan selamat beramal.. kalau main game tu jgn lupe solat :)

  74. Anonymous says:

    sekali maling seterusnya maling terus….!!!!!!!!
    viva indonesian team………..!!!!!!!!
    Garuda pasti menang……!!!!!!!!!!!!!!

  75. Anonymous says:

    kawkwakawk,., malaysian stupid .. !!
    5 – 1 .. WTF !!!!!!
    hahahahahha

  76. Anonymous says:

    can u do a philippine team patch?

  77. Anonymous says:

    baso babi indon brani kutuk malaysia..nak gocoh ko???natey

  78. Anonymous says:

    WTF!!!!!! 1st leg final malaysia sudah 3 kamu indonesial makan TELUR=0 sama TEMPE aja hahahaha..

  79. Anonymous says:

    bukit jalil stadium boleh baguss….tp sporter nya ky BANCI..pke LASER segala…,pke bergaya bawa giant flag tp kebalik….. ahhhhhh…WTF..!!!!!!

  80. Anonymous says:

    indon bodo…kena belasah 3-0….apa cerita??
    ckp kuat & jaguh sgt??mana???bodoh!!

  81. Anonymous says:

    ha3…kene laser..padan muka….bodoh….nanti d jkrta , gue pakai spotlight pulak

  82. Anonymous says:

    MALAYSIA ALAYY !! PEMAIN NYA GW BUNUHIN DI INDOONESIA !!

  83. Anonymous says:

    Bo0o0o0!!!!! ganyang INDONSIAL MALAYSIA CHAMPION!!!! hahahhaa….

  84. Anonymous says:

    wuih,…malingsia jancok!!!
    gag kakean cocot!!!tawora ae lek wani!!
    by:bonek

  85. Anonymous says:

    malaysia is the champion….!!!!
    indon alwyz being sialan…
    semua musibah & bala menimpa indon sebab sikap angkuh rakyatnye…

  86. Anonymous says:

    DASAR MALINGSIAL ANJING….. MEMEK BUSUK,,KONTOL BENGEK,,PUKIMAK LO SEMUA…… MALING BUDAYA MALING PULAU maling semuanya…………hahahahahaha

  87. Anonymous says:

    EH MALINGSIAL KAMI INDONESIA GAK KALAH TAPI MENGALAH…………….
    DASAR MALING BUDAYA LU………. HARIMAU BUSUK GARUDA TERBANG BERSENANG SENANG. HA……HA…..HA……

  88. Anonymous says:

    ECH…MALINGSIAL KAU TAK TAU MALU EA???…….. KITA TU MENANG MESKI TAK JUARA TAPI SECARA TERHORMAT,,,,,,,,SEDANGKAN KAU JUARA SECARA BUSUK TAK FAIR PLAY… DASAR MALING BENAR KAU….NGAKU" BUDAYA DAN PULAU ORANG……. KAU TU MISKIN SEKALI EA?????????? BUDAYA DAN PULAU ORANG DI CURI… DASAR TAK TAU TERIMAKASIH KAU TU… MEMEK ORANG MALAY SUDAH TAK PERAWAN LG……..KONTOL ORANG MALAY PUN TAK PERJAKA LAGI……. DASAR ANJING BENAR KAU…….

  89. Anonymous says:

    rilex la bro2 MALAYSIA N INDONISIA semua… tak baik memaki2 k… menang kalah adat permainan bola..mana ada main bola sama2 menang… jangan la pasal bola dah nak maki2..gadoh2… INGAT ALLAH.. ALLAH TU ADIL…DUNIA NE BUKAN KITA PUNYA.. tak perlu la kita nak bermusuhan.. cukup la dunia ne dah banyak kehancuran… tak kan la kita nak tambah lagi..k.

  90. malingsialanjing!! says:

    malaysialanjing!!!

    lo malaysialanjing masih utang gol njing!!!
    skornya
    MALAYSIALAN 5-7 INDONESIA MERDEKA !!!

    DASAR MALINGSIALANJING LO SEMUA!!!
    udah menang curang bangga lagi!!!
    dasar PECUNDANG MALINGSIALANJING!!!!!

  91. Turunkan Nurdin says:

    Sudahlah, jangan saling mencerca.
    Mari kita sama2 mencerca Nurdin Halid dan Nugraha Besoes supaya cepat lengser.

  92. anonymes says:

    camner nok download pes 2010 full?

  93. anonymes says:

    babi a mu org indon! eleh, pasal bola nak cari pasal, bodo xke bongok gitu, pngadil mu kne rasuah! macam celaka, pastu pemain kau indon lembik, lemah, bapuk, maknyah! indon ngecut. AFF suzuki, sukan SEA pun kaloh… heish, pastu sampai nok bunuh plajar malaysia sampai sbab kalah pasal bola, INDON PALING BONGOK!